Privatlivspolitik

 

Vi vil gerne have, at du er tryg ved at give os dine persondata, når du bliver medlem i Mjk. Puffen. Her kan du læse om hvordan vi behandler dine persondata.
Mjk. Puffen Stadionvej 50, Indgang F, kælderen, 5200 Odense V CVR 34549001 er dataansvarlig og sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Behandling af persondata.

Når du bliver medlem i Mjk. Puffen, giver du os nogle oplysninger om dig selv. De oplysninger vi registrerer er typisk oplysninger om.

1. Navn

2. Adresse

3. E- mail

4. Telefon nummer

5. Foto

6. Fødselsdag

Vi indsamler og opbevarer kun de data, der er nødvendige for at vi kan registrere og dokumentere hvilke medlemmer vi har i klubben.
Endvidere har kassereren bogføringsmateriale, for at kræve betaling for de enkelte medlemmer.
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for os at opbevare.
Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine persondata til andre. Hvis det alligevel er nødvendigt, vil vi sikre os, at vi har lov til det efter persondataloven.

 

Sikkerhed.

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, der indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive slettet, ændret, uautoriseret offentliggjort, og mod at uvedkommende får adgang til dem.

 

Dine rettigheder.

Persondataloven giver dig en række rettigheder. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du på www.puffen.dk under punktet besøg/kontakt.
Du har ret til at få at vide, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi bruger dem til. Du kan også få at vide, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem der modtager data om dig.
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet. Du har også ret til at bede os om ikke at behandle dine persondata længere. Hvis du beder os om at rette eller slette persondata om dig, vil vi undersøge om betingelserne er opfyldt.

 

Klager.

Vi håber du er tryg ved at give os dine persondata. Hvis du ikke er tilfreds med den måde, vi behandler dine person data på, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du har også mulighed for at klage til datatilsynet på www.datatilsynet.dk Her kan du også læse mere om dine rettigheder og om reglerne for persondata.

Privatlivspolitikken for Mjk. Puffen er udgivet d. 14 Maj 2018.
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre privatlivspolitikken.